Corrocoat Benelux B.V.

Hoofdkantoor - Werkplaats
Griendweg 13
3295 KV 's-Gravendeel
Nederland

Tel. : +31 ( 0 ) 78 673 4555
Fax : +31 ( 0 ) 78 673 2778
E-mail : info@corrocoat.nl

Projecten

het inwendig behandelen van een KTL diptank

Corrocoat levert hier een totaalpakket inclusief steigerwerk, laswerk, staalsanering, stralen en de volledige applicatie van verschillende coatings geschikt voor toepassing in KTL diptanks.

Deze coatings hebben zich al vele jaren bewezen in de auto-industrie, chemie en petrochemie. Deze KTL tank betreft een nieuwbouwproject voor de productie van personenwagens.

RVS tanks welke aan de binnenzijde voorzien zijn van een coating

Deze opslagtanks zijn geschikt gemaakt voor chemicaliën opslag, zoals zoutzuur, zwavelzuur, gedemineraliseerd water (demi-water) en nog vele andere chemicaliën. Corrocoat heeft hiervoor een juiste specificatie gemaakt, alle voorbehandelingen uitgevoerd en de applicatie van de coating verzorgd in eigen werkplaats.

Het behandelen van warmtewisselaars

Corrocoat behandelt de binnenzijde van keerkasten tegen de invloeden van verschillende vormen van corrosie. Koelwater kan leiden to vergaande corrosie en daardoor verlies van koelcapaciteit, denk hierbij aan lekke pijpen en afname van wanddikte.

Ook kunnen verschillende onderdelen voorzien worden van een anti-fouling om aanslag van algen, mosselen e.d. te voorkomen.

Splitcase pomp

Koelerdeksel reparatie

Brandbluspomp

Brandbluspompen uit de petrochemische industrie geheel behandeld met Corrocoat 600 serie en antifouling systeem Biofoul.

Straalbuis van een veerpont

Waaier

Vacuumwaaier revisie, compleet met alle machinale bewerkingen. Waaier is na behandeling weer volgens originele maatvoering en geschikt voor zware chemicaliën.

Pijpenplaat van een Koeler

Channel van een warmtewisselaar